Déšť při stavbě

Rubriky:

Reklama
TT Troy Te @troy.te před 4 roky20.06.2020 20:26:00
Déšť při stavbě

Zdravím, rád bych se poradil ohledně postupu firmy při výstavbě dřevostavby. Kvůli častým dešťům, které teď byly, bohužel do stavby několikrát intenzivně napršelo, než se uzavřela střecha. Vše to samozřejmě zůstalo na izolaci na desce a nasáklo se do zakládacích prahů, které jsou z řezaného impregnovaného dřeva, na nich je pak položené KVH. Na odřezcích, které zůstali taktéž ležet na desce ve vodě, jsem objevil známky plísně viz foto níže. Počítám že zakládací prahy budou vypadat stejně, né-li hůře, vzhledem k tomu, že tam se vlhkost drží ještě teď.
Je tento postup firmy v pořádku? Pokud se nechá dostatečně vyschnout, než se konstrukce zaklopí? Jedná se skutečně o plíseň? Vzniklo to pouze na té straně dřeva, která ležela ve vodě.


Děkuji za pomoc.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.