nechtěná změna dodavatele elektřiny

Reklama
ZH Zdeněk Hanuš @zdenek.hanus462 před 4 roky23.06.2020 15:23:00
nechtěná změna dodavatele elektřiny

Chyba!? S Českou srovnávací s. r.o. jsem uzavřel "Objednávku o zajištění výhodných dodávek energií". Nový dodavatel měl být levnější než dodavatel stávající. Jenže se ukazuje, že dodavatel /jeho tarif/ je cca o 10% dražší než tarif, který mám u dodavatele stávajícího. Dle Čs.srovnávací nabídku musím příjmout /zrealizovat změnu dodavateůe/ pod sankcí 5000,-Kč. - Ano-toto jsem podepsal, ale pokud tarif nového dodavatele je vyšší naž tarif stávajícího dodavatele, mohu se snad nějak bránit.?.?. /Prý ne.?.?.//A pak - ze zákona je přece jasbé, že do 10-ti dnů od provedení změny dodavatele bych se mohl ke stávajícímu vrátit. Ve Smlouvě jsem podepsal /nechtíc/, že takto neučiním. Přesto si myslím, že zákon je nadřazen nad nějakou smlouvou.?.?.
Věří, že mi poradíte. Děkuji. Zdeněk

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.