Vyhledávání
Naše další weby
Včera mi robili poter na podlahovku. Vždy som si myslel že strojový poter je pekný hladký.. viete mi povedať či je toto OK? Zdá sa mi že ten poter je dosť pórovitý, keď sa naň pozerám zhora tak ako keby boli len zrnká zlepené na povrchu. Kropim ho teraz vodou a hneď to vsiakne. Teda mám pochybnosti či to bolo dobre urobene - či to nebude trúbkam podlahového kúrenia klásť odpor. Podľa prázdnych bandasiek od plastifikatora som vypočítal že dávali asi 35% z odporúčanéj dávky plastifikatora.
Je sa čoho obávať ohľadom podlahového kúrenia a prestupu tepla z trubky na povrch ?
Ďakujem Juraj
Mé závěrečné hodnocení je také jednoznačné. Netušíte, co se řeší :-))) A lepší to časem nebude.
před 4 roky
Chlapci, mé závěrečné konstatování je jasné a konečné a musím bohužel říct, že i předvídatelné. Máte před sebou…
před 4 roky
Pane Konáriku Vy jste nenapsal ani jak funguje PT, natož abyste tušil podrobnosti. Pan Švejda je na tom stejně, jak se…
před 4 roky
66 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení