Umístění RD a příslušenství na pozemku

Reklama
PS Petr Souček @petr.soucek144 před 4 roky18.07.2020 18:26:00
Umístění RD a příslušenství na pozemku

Dobrý den,
chtěl bych místní diskutéry poprosit o radu, jak by řešili umístění RD na tomto pozemku. Naskytla se nám šance na pořízení pozemku viz. obrázek. Orientovaný z JZ k SV, mírně do kopce cca 5m na 50m. Vím, že to není úplně ideální, ale momentálně asi to nej, co jsme schopni za rozumnou cenu sehnat. V cestě je většina sítí (plyn, kanalizace, Eon..). Má představa je přízemní RD obdélníkového tvaru 4kk (cca 9x15) a pravděpodobně sedlová střecha (CHKO). K tomu do budoucna garáž (přístřešek), nějaká ta zahrádka a místo na hraní pro děti (momentálně 2). Má prvotní představa umístění jsou ty 2 obdelníky na obrázku. Uliční čára ani orientace hřebene není určena. Předem díky za rady a doporučení, jak tento pozemek smysluplně využít.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.