Jak sehnat stavební firmu a situace na stavebním trhu obecně

Reklama
JK Jarda Kahounek @jarda.kahounek před 3 roky29.07.2020 14:22:00
Jak sehnat stavební firmu a situace na stavebním trhu obecně

Vážení stavebníci,

jelikož je situace na stavebním trhu díky nedostatku kapacit velmi kritická z pohledu zákazníka, který chce stavět svépomocí formou částečných dodávek, chci se s vámi podělit o názor/tip jak a kde sehnat kvalitní firmu či řemeslníka na jednotlivé činnosti. Co se vám osvědčilo při hledání a komunikaci s firmami. Kde hledat - jestli brát z místních zdrojů nebo spíše po celé ČR. Dle mého názoru je dobré vzít kohokoliv po celé republice na hrubou stavbu a dokončovací práce nechat na osvědčených místních firmách. Jde při těchto úvahách samozřejmě o dvě věci - postavit co nejdříve a za rozumný peníz. ;-)
Moje zkušenost je taková, že při oslovení 10 firem Vám rovnou 8 z nich zakázku odmítne z nedostatku kapacit a ty zbylé dvě musíte týden co týden uhánět a doslova jim lézt do zadku, aby Vám vůbec vypracovaly byť jen cenovou nabídku (o podpisu smlouvy ani nemluvě)! Dá se tomuto nějak předejít? Jsem z Libereckého kraje, možná že je situace v jiných krajích lepší...

Děkuji za každý názor/postřeh!

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.