Napojení zámkové dlažby k nájezdovému obrubníku

Reklama
TN Tomáš Němec @tomas.nemec315 před 3 roky01.08.2020 08:01:00
Napojení zámkové dlažby k nájezdovému obrubníku

Dobrý den, chtěl bych Vás tímto požádat o radu ohledně správného napojení zámkové dlažby k nájezdovému obrubníku. Stavební firma tvrdí, že je provedeno vše v pořádku. Dle mého názoru by měly krajní "zahradní či klasické" obrubníky navazovat k tomu nájezdovému obrubníku. Nyní jsou ty krajní výše o cca 1.5-2.0 cm. Ikdyž se snažili co mohli, tak je pořád stále zámková dlažba nad obrubníkem místy 0.5-1.0 cm.Navíc vlevo vůbec nesnižovali a vpravo v nutnosti snížení se vytvořil tzv. trojúhelník, kdy boční obrubník je výše jak usazená zámková dlažba. Myslím si, že díky tomu, že zámková dlažba vyčnívá nyní dochází k jejímu poškození, tedy na krajích opadává. Je týden provedeno a najíždí na to pouze stavební firma jejich dodávkou. Moc děkuji za radu a doporučení.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.