Dozdeni osteni heluz family 50

Rubriky:

Reklama
Pavel Ředina @pavel.redina před 3 roky29.08.2020 16:44:00
Dozdeni osteni heluz family 50

Dobry den,
Chtel bych se zeptat zda takto dozdeny parapet je v poradku? Je mi jasne ze by tam meli byt doplnkove cihly heluz family. Bohuzel firma mi to udelala takto. Predpokladam ze to je obycejny porobeton. To se musim zeptat cloveka co mi to stavi. V pripde ze by ham dal nejaky yotong lamba ci jak se jmenuje porobeton ktery ma dobre izolacni vlastnosti a nepotrebuje izolovat, tak by to bylo v poradku? Nebo by stacilo vyriznout 10cm z venkovni strany a doplnit polystyrenem? Nevzniknul by tak rosny bod, v mistech kde by mohl delat problemy? Jak by jste toto resili prosim?

Dale neni bohuzel uplne idealne vyzdene obvodove zdivo viz foto. Zednici udelali nekolik mezer, nedodrzeli system pero drazka plus spoje nezadelavali tepelne izolacnim lepidlem. Jako reseni vse vyplni pur penou. Myslite ze to bude v poradku a nebudou velke tepelne ztraty? Nektere mezery jsou male ze uz tam penu nedostanou.

Moc dekuji za nazory

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.