Zvukové lupání ve zdech - panelák

Reklama
MJ Michal Jílek @michal.jilek před 3 roky13.09.2020 18:59:00
Zvukové lupání ve zdech - panelák

Dobrý den,

před dvěmi léty jsem zakoupil byt v šestém patře v osmi patrovém panelovém domě a následně provedl kompletní rekonstrukci (panel jsem nikde nevysekával kvůli elektrice).

Od této zimy začala v jedné místnosti pravidelně vyluzovat různé zvuky zeď, nejvíce je to takové kovové práskání. Nejvíce to je znát, když se do domu opře sluníčko, naopak odpoledne, kdy dům chladne, tak je spíš ticho. Bohužel díky betonovým stropům se to hezky šíří, tak je to slyšet po celém bytě. Původně jsem si myslel, že zvuk vytváří sádrokartonový strop, ale z toho jsem už upustil - praskání je slyšet i v bytě podemnou, ale ne tolik. Chtěl jsem se zeptat, jestli se někdo s něčím takovým setkal? Bohužel si nedělám moc iluzí, že by to dalo nějak vyřěšit.

Děkuji za reakce.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.