Protherm kotel nespíná a neukazuje chybu

Reklama
MA Míša Aulís @misa.aulis před 3 roky24.09.2020 08:51:00
Protherm kotel nespíná a neukazuje chybu

Zdravim, v kvetnu jsem si nechal do novostavby namotovat sadu kotel+bojler od Protherm (Ray 14). Slouží pro teplovodni podlahovku a ohřev vody. Od začátku s ním byly problémy - F75, po výměně čerpadla pak F20 (přehřívání) - pomocí servisáka jsem vypnul HDO (servisák tvrdí, že to akorát ničí kotle) a nastavil v servisním menu menší max teplotu. Kotel jel v pohodě cca 2 měsíce. Nyní se mi stala kuriozitka, se kterou si nevím rady. Kotel nespíná, ale žádná chyba se na displeji nezobrazí. To znamena, ze nefunguje vytapeni ani ohrev vody - coz je u me celkem problem - mam 2 male deti. 2 krat jsem to vyresil shozenim pojistky nebo restartem, ale od vcerejska proste nesepne, at delam co delam. Muj sevisak ted bohuzel nema cas a po telefonu mi rika, ze se s tim nikdy nesetkal. Nema nekdo zkusenost s necim podobnym? Diky.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

16 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.