Odvětrání WC s ochranou proti větru

Rubriky:

Reklama
JP Jan Pavlů @jan.pavlu před 3 roky29.09.2020 22:42:00
Odvětrání WC s ochranou proti větru

Dobrý den,
chtěl bych Vás požádat o radu: máme WC s větráním, které se sepne při rozsvícení. Dům máme ve svahu a větrání je přímo skrz stěnu ven. Tím, že je otočeno na sever, tak nám skrz větrání na WC bohužel fouká vítr a táhne tam studený vzduch. Větrání je bez roletky. Měl byste prosím někdo tip na to, jak vyřešit větrání WC tak, aby tam byl větrák s efektivní roletou proti větru a vnikání studeného vzduchu? Doma jsme měli už větrák s plastovou žaluzií VENTS 100MA - to se ukázalo jako naprosot nefunkční produkt, ta žaluzie je k smíchu. Nebo mám prostě to větrání na zimu na tvrdo ucpat? :D Jsem už trošku zoufalý, to přiznávám.. Ale v zimě se na toaletě nedá vydržet. A to nemluvím o tom, že WC zvládne ochlazovat veškerý prostor okolo...
Díky za radu a pardon za laickou mluvu.
PS: máme malou rekuperační jednotku v koupelně - to je nefunknční řešení a něco podobného na WC nechci. Proti větru ot nic nezmůže a v zimě to stejně pouští ledový vzduch dovnitř. Ničemu to nepomáhá.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.