ochrana starší fasády

Rubriky:

Reklama
ochrana starší fasády

Dobrý den,
chtěl bych zde poprosit o radu. Rád bych ošetřil fasádu na chatě, která je ze západní strany více jak 30 let bez údržby vystavena povětrnostním vlivům a již pár let je to na ní znát. Vytvořily se na ní nějaké (zřejmě) plísně a místy rozpraskala. Obojí je způsobeno především nasákavostí. Jedná se o bílou omítku, která nebyla nikdy nijak natírána. Ideální by byl nějaký bezbarvý nátěr (nátěry). Odstranit plísně a uzavřít povrch proti vodě. Už jsem si nějaké přípravky sondoval, ale jsem laik, nevím, jak moc jde třeba v některých případech o reklamní tah (různé nano nátěry). Budu rád za každou radu. V obchodě mi radili jen hloubkovou penetraci na nějaký nátěr na fasády. Pokud jsem nedodal dostatek informací, pokusím se případně zjistit a připsat. Předem děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.