Ovládání zásuvky termostatemDobrý den,
již řadu let řeším problém s regulací podlahového vytápění v našem domě. Máme kombinované topení elektrokotle a krbových kamen s výměníkem. Z toho důvodu máme vše svedeno do velké akumulační nádoby (tu natopí buď kotel nebo kamna) a odtud se teplá voda žene čerpadly buď do okruhu pro podlahové topení nebo do radiátorů. V místnostech, kde jsou radiátory problém není, tam je termohlavice, která si to řídí sama a čerpadlo pro tento okruh může být zapnuté stále. V místnosti, kde je ale pouze podlahové topení není možná žádná regulace na základě teploty v místnosti.
Napadlo mě, že by problém mohl vyřešit nějaká kombinace chytrého termostatu s chytrou zásuvkou? Víceméně mi pouze stačí buď sepnout čerpadlo pro okruh pro podlahové topení nebo vypnout. Čerpadlo mám nyní zapojeno do zásuvky. Tzn. pokud v místnosti klesne teplota pod určitou hranici, termostat sepne zásuvku, nebo naopak vypne zásuvku.
Může mi prosím někdo poradit? Existuje něco takového? Našel jsem x chytrých termostatů i zásuvek, ale žádné, které by řešili můj problém.
Děkuji