Uzemni plan - zastavena plocha

Reklama
FH Frantisek Habrman @frantisek.habrman před 3 roky05.10.2020 12:42:00
Uzemni plan - zastavena plocha

Prosim o radu vlastnim pozemek ktery je veden v uzemnim planu jako zahradkarska oblast a dle textove casti uzemniho planu je mozne zastavit tento pozemek maximalne do 36m2. Takto mala plocha je tak akorat na pergolu. Vsiml jsem si ze v sousedstvi jsou pozemky (vedene taktez jako zahradkarska osada), jsou na nich ovsem mnohem vetsi stavby. Na jedne dokonce dle katastru nemovitosti je stavebni parcela na ktere stoji stavba o vymere 90m2. Zrejme to jsou budovy postavene jeste pred vydanim uzemniho planu. Zadost o zmenu uzemniho planu mam, bohuzel za rok nebylo zastupitelstvo schopne zadost ani otevrit a projednat. Jak mam prosim postupovat pokud bych chtel stavet vice nez 36m2. Lze na stavebnim urade argumentovat tim ze na sousedske parcele stoji vetsi budova nez je dle uzemniho planu mozne?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.