Výměna termostatu SALUS T105R

Výměna termostatu SALUS T105R

Dobrý den, prosím o radu. Mám kotel ATTACK DPX 25 COMBI PELLET regulace Profi, 2000 l AKU, GRUNDFOS ALPHA2 L, topení do deskových radiátorů. Termostat SALUS T105RF bezdrátový.
Chtěl bych tento termostat vyměnit za něco modernějšího a ovládaného přes wifi. Jde mi o to, mít pohodlnější ovládání celého vytápění. Ideálně pokud by šlo ovládat online teplotu, ekvitermní regulaci a mít možnost kdykoliv sledovat stav nabití nádrží a případně mít možnost vypnout - odstavit čerpadlo, po vybití nádrží tak, aby se nehonila zbytečně studená voda do radiátorů (pokud tedy tato funkce nejde nastavit na regulaci kotle nějak jinak). Narovinu říkám, že tomuto tématu vůbec nerozumím, jsem totální laik. Díky moc za jakýkoliv rozumný tip.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.