Zatekani do panelového domu

Reklama
Ondřej Šustík @ondrej.sustik před 3 roky14.10.2020 14:33:00
Zatekani do panelového domu

Dobrý den,
Potřeboval bych moc prosím poradit. Narazil jsem na toto fórum, tak snad se zde obracím správně.
Bydlíme v 10 (poslednim) patře panelového domu.
Byt jsme koupili přibližně před rokem (po celkové rekonstrukci do osobního vlastnictví) cca 3 měsíce zpět jsme zjistili že se nám vytvořila plíseň na zdi v nejmenší mistnosti (takový špajz). Vinu jsem hodil na sušičku, jelikož jsme tam nevetrali, tak jsem předpokládal, že je to z ní. Několik týdnů jsme to vysoušeli odvlhcovacem a stěny postrikal savem a poté premaloval. Od té doby máme do spajzu pořád otevřeno a když susime, tak nám jede odvlhcovac. Bohužel tedka při deštích jsem zjistil, že v tom zřejmě byla sušička nevinně. Na některých částech se nám začaly dělat mokré fleky.
A tedka k tomu dotazu. Mohl bych Vas poprosit, jak to řešit? Zda poslat dopis společenství vlastníků, řešit přes pojišťovnu, nebo řešit rovnou přes nějakou firmu a potom zadat pojišťovnu o plnění?
Případně, jestli máte někdo nějakou osobní zkušenost.

Předem Vám moc děkuji za jakoukoliv radu.

Přeji hezký den,
Šustik Ondřej

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.