Kde sehnat dodavatele plynové přípojky?

Rubriky:

Reklama
MK Marek Kořínek @marek.korinek před 3 roky15.10.2020 11:56:00
Kde sehnat dodavatele plynové přípojky?

Potřebujeme nutně a co nejdříve udělat přípojku plynu. Projekt, územní souhlas, veškerá povolení vyřízena, výkopové práce hotové, skříň na HUP , RTP a plynoměr připravena. Nakonec vše vázne na tom, že žádná k tomu oprávněná firma není ochotna přípojku udělat. Už jsme oslovili veškeré firmy v okolí 100 km, ale každá tvrdí, že na to nemá lidi atd... Jsem už z toho zoufalý... To se nikde nenajde jediná firma s oprávněním na plynoinstalaci, která by za jedno dopoledne natáhla osm metrů trubky do předem připraveného výkopu? To je situace v ČR tak špatná, že není reálné zhotovení přípojky plynu? Je to specifika jen našeho Olomouckého kraje, nebo je to tak špatné v celé republice? Územní souhlas má omezenou platnost a mám obavy, aby lhůta nevypršela a abych nemusel opět obíhat úřady se žádostí o nové povolení, kdyby mi to žádná firma nebyla ochotna udělat ještě v době platnosti povolení.... Každý si jistě dokáže představit, co to je, když začíná zima, nemáte plyn, a každá firma vám jen lakonicky sdělí, že "nemá kapacity"... Anebo že by opět nastávala situace, že je nutné někomu podstrčit tučnou obálku a potom jde všechno?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.