Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den, poradíte mi, prosím, kde se dá koupit skutečně kvalitní litinový rošt? Potřebuji rozměr 9x12" ideálně nějaký produkt ze Švédska. To co jsem dosud pořizoval za cca 700 kč bylo asi z Číny, neboť rošt vydržel vždy jen cca 2 roky. Nevím jaká je běžná životnost poctivého roštu, ale ty dva roky se mi, s ohledem na způsob topení, zdají poměrně dost málo. Rošt používám v kachlových kamnech, ve kterých topím jen hodinku ráno a večer, převážně bukem.
Nevyrábí se rošty i z jiného materiálu? Co třeba keramika?
Díky
Rošt jsem si vyrobil z pásoviny na kant a bez problémů vydržel 6 let. Za pár Kč.
před 2 roky
Sehnat solidní litinový rošt do kamen se zdá jako naprostá banalita, ale opak je pravdou. Podělím se tedy o svou…
před 3 roky
A tiez sa to musi zvarat (a pokial sa reze laserom, alebo plazmou) v "dokonale" cistom prostredi, aby sa…
před 4 roky
34 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení