Junkers ZW24-2DHK po delší odstávce nejde spustit A7 dokola

Rubriky:

Reklama
MH MICHAL HORVAT @michal.horvat před 3 roky29.10.2020 00:08:00
Junkers ZW24-2DHK po delší odstávce nejde spustit A7 dokola

Dobrý den prosím o poradu ,, je zima ! Namontoval jsem včera rezervní kotel . Starý běžel roky bez udržby a byl už očividně vypálený měděný vyměník .
Psal A4 chybu ,, vyčistil jsem příslušné čidlo , kotel se pustil a viděl jsem , že modre plamínky jdou okolo vypáleného výměníku .
Při čištění mi ještě jarová voda natekla do desky a v té se zajiskřilo ..
Kotel jsem sundal protože jsem měl na půdě rezervní zánovní ...
Po výměně kotel po napuštění ani nezapálil a rovnou napsal A7 což je čidlo Ntc .. změřil sem ho cca 11kiloohmu ,, vzal jsem druhé ze stareho kotle ,, kotel začal fungovat ,, no chvilku ,, zakysnuté Bosch čerpadlo (stál dlouho ) vyměnil jsem čerpadlo , natěšený že už bude teplo ,, A kotel zase nic znova A7 ! červené drátky k Ntc čidlu jsem propísknul ,,čidla na teplé trubce mám nacvaklé již dvě .. Prosím pomoc ! Děkuji za jakekoli info

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.