Huceni a piskani v byteDobry vecer,prosim o radu,ktera se tyka huceni a piskani v byte.Mam byt v cihlovem dome v 2.patre.V celem byte mi neustale neco piska a huci.Nejhorsi na tom je,ze pri vstupu do bytu hned na sobe citim napeti a zacne se mi motat hlava.Nejsem jak si nekdo ted asi rika psycho,ani vic citlivejsi.V byte bydli mama,ktera zacala mit problemy se srdcem.Ja bydlim vedle ve vchode v byte a nic podobneho v tomto byte neslysim ani nepocituji.Nechala jsem uz 2x udelat revizi elektriky,ale nikdo nic nikde nenasel.Chtela jsem pozadat sousedy o vypnuti jejich elektriky,abych zjistila,zda se neco od nekoho neprenasi,ale neuspesne.Jsou zde velice neochotni lide a nezajima je to.Pripadam si jako bych mela doma uprostred el.rozvodnu.Nevite prosim,jak bych mohla zjistit od ceho by to bylo,aniz by se musela prosit lidi okolo.Jediny,co muzu jeste uvest,tak ma soused pod ma u okna satelit a to same soused nad.Naproti okna mam na svetelnem osvetleni umisten mestsky rozhlas.Nic jineho me uz nenapada.Budu rada,za kazdou radu a pomoc.Dekuji