Zateplení stropu

Rubriky:

Reklama
LF Lukáš Fiala @lukas.fiala před 3 roky30.10.2020 20:50:00
Zateplení stropu

Dobrý den, stavíme jednopodlažní dům s pevnými stropy (vazníky, miako, železobetonoá vrstva asi 5 až 10 cm). V obytných místnostech máme skladbu podlahy 20 cm ze dvou vrstev polystyrenu zalité anhydridem. Stropy máme snížené o 25 cm sádrokartonem (máme namontované pouze rošty na sádrokarton) ve sníženém stropu nám vede rozvod tepla od krbové vložky do čtyřech místností, kabeláž a přívod plynu pro kotel na podlahové vytápění. Chtěl bych radu jak zateplit tento strop, aby nám zůstala pochůzí půda. Mám naceněnonou stříkanou izolaci ale zdá se mi drahá a ne moc vhodná k vůli vedení plynu v podhledu a vedení horkovzduchu od krbové vložky. Popřípadě jestli je bezpodmínečně nutné strop zateplovat. Moc děkuji za odpověď.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.