Profukuje mezi rámem a oknem

Rubriky:

Reklama
ON Ondřej Novák @ondrej.novak039 před 3 roky09.11.2020 12:02:00
Profukuje mezi rámem a oknem

Zdravím, koupili jsme před pár měsíci takřka novostavbu, nějaké menší mouchy se najdou ale co mě trápí je, že profukuje v mezerách mezi ostěním a rámem okna. Na ostění je 2cm polystryren, pod parapetem neprofukuje. V příloze posílám fotky. Dům má dvě patra, načež mi minulý týden zedníci dali zevnitř APU lišty okolo oken v druhém patře, kde to nebylo tak hrozné jako v prvním ze kterého jsou přiložené fotky. Problém také je, že polystryren výrazně zasahuje k pantům oken, čili byl někde problém nalepit apu lištu přes panty. Jak by se to dalo jinak vyřešit? Vysekat polystyren okolo oken, pořádně to tam nějak odizolovat a znovu dát třeba 1 cm polystyren, aby nezasahoval tolik k pantům? Podotýkám, nejsem žádný expert, účím se porozumět těmto věcem, tudíž budu rád za každou ranu.

Díky moc.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.