konstrukce zastřešení bazénu z jeklů

Reklama
DN Dino Nadžaković @dino.nadzakovic před 3 roky09.11.2020 21:16:00
konstrukce zastřešení bazénu z jeklů

Dobrý den, chtěl bych požádat zde přítomné o radu. plánuji vytvořit k bazénu sklopné zastřešení (viz obrázek 1 a 2), konstrukci plánuji svařit z jeklů 80x30x2, konstrukce bude řešena ze dvou prvků o rozměrech 5,5m x 2m spojených panty (viz obrázek 3) ve středové části kde jsou umístěny panty jsou jekly zdvojeny a navzájem provařeny. Svářet mi to bude profi svářeč. Na konstrukci budou umístěna terasová prkna orientovaná po dlouhé straně konstrukce (přdpokládám že by to mohla ještě dodatečně zpevnit) Jde mi o to, že v rozloženém stavu bude konstrukce vynesena pouze po obvodu (délka ničím nevyneseného prostoru je 3x5m). Mohl by mi někdo prosím propočítat zda mnou vybrané jekly jsou pro danou konstrukci dostačující. moc díky

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.