Častý zapínáníDobrý den jsem už trošku zoufalej . Bydlím v cinžovním byte s 50let byt ma 52m. Mam kotel Viadrus K4 prútokový a termostat honeywell y87rfc2074 s funkcí TPI . Můj problém je v mistnosti mam 16 C zvýšim na 22C . A ted do doby nez radiatory mam teplé tak kotel šlape jak má. Ale po té co radiatory jsou horké tak kotel zapíná a vypiná cca 30 sec . Po té když v mistnosti mam 22C tak kotel se mi spouští každych 8 min na cca 2min. A na termostatu stále svítí plamínek.Za celý den mi plamínek nezhasl až když jsem nastavil min na 21C .Jediný + je že co se týče komfortu že teplota nespadne ani o 0.5C ale zase na druhou stranu tímto častým spinanim se bojim aby mi brzo plynovy kotel neodesel . Zpátečka je horká možná až vařící. Je to nově udělaný byt . Chybu kterou jsem udělal je že zapojeni radiatoru mi délal jeden plynař a servis mi délá druhý plynař. A furt posloucham servisak tvrdí že rozvody nejsou dobre udělaný plynař zas že servisak nenastavil spravné kotel. Napadla me jedna vec jestli třeba neni zbytecně vysoký vykon na kotli . Ted mam momentalně 12kw.