Hořák Ferroli SUN P7

Reklama
DK Daniel Kopecký @daniel.kopecky556 před 3 roky17.11.2020 12:28:00
Hořák Ferroli SUN P7

Dobrý den,

nemáte někdo zkušenosti s ovládáním hořáku Ferroli SUN P7 vzdáleně? Jde mi o to jestli jste si někdo nehrál s řídící jednotkou či ovládacím panelem a donutili jednotku komunikovat na dálku. Momentálně je jedno jaké jste implementovali řešení a jak s upravenou jednotkou komunikuje.

Mně jde o to, abych donutil jednotku zasílat přes nějaký protokol stav a naopak, abych mohl posílat pokyny. Jeden způsob je nahradit současný ovládací panel za nějaké arduino/raspberry a stav posílat do vzdáleného zařízení/serveru a naopak simulovat stisknutí tlačítek pouštěním stejného signálu jako dělá původní ovládací panel.

Nicméně pro to je nutné vědět rozmístění pinů a znát všechny stavy, které řídící jednotka zasílá. Neprochodil již někdo tuto cestu?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.