Podlahové vytápění , prostorový termostat Salus

Rubriky:

Reklama
TP Tomas Polcar @tomas.polcar před 3 roky21.11.2020 16:47:00
Podlahové vytápění , prostorový termostat Salus

Dobrý den, zdravím předem všechny odborníky zde na podlahové vytápění.
Nastěhoval jsem se do rodinného domu (patroveho).
Tento dům ma teplovodni podlahové vytápění, každa místnost je rozvrzena samostatně (kuchyň dva okruhy , obývák také...).
Byl zde nainstaloval systém chytre domácnosti kde teplotní čidla byla schovaná ve vypinaci a ,,dost “ zkreslovala teplotu oproti reálu (+- i 3stupne někdy ), cely systém byl už 10let zastaralý a zlobilo to.
Teď bude v každé místnosti termostat na zdi (celkem 9, nevím zda sem mohu uvést konkrétní tip) a plánují ze s tím budu fungovat stejne jako do teď a regulovat si v každém pokoji teplotu samostatně když jsou tak konkrétní místnosti navrženy.
Některou místnost kterou skoro neobyvame jsem měl pouze na 20 stupňů , jinak kuchyně a obývák nastaveno aby se do rána teplota zvedla na 23stupnu a pak cely den na 22..
Teď ale ctu ze prostorové termostaty nejsou ideální volbou , ale ty vypínače z chytré domácnosti fungovali stejne ( také braly teplotu z  okolního vzduch )tak by to nemel byt přeci takový rozdíl ohledně fungování?Byly zde termohlavice (bez proudu otevřené , tak ze i ty jsem musel vyměnit a zakoupit bez proudu zavřené aby to fungovalo s termostaty)Kotel mám Junkers Cerapur a do podlahy mi jde 35 stupňů , to se nezměnilo..
Dekuji za Vaše postřehy a komentáře
Díky za Vaše postřehy

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.