LG therma V doplňkové služby

Reklama
OK Ondra Křivský @ondra.krivsky před 3 roky22.11.2020 09:08:00
LG therma V doplňkové služby

Zdravím ve spolek 🙂 vlastním druhým rokem monoblok LG therma V 16 kW HM163M. S čerpadlem jako takovým jsem spokojen, ale pár věcí nějak nemůžu zjistit.
1) měření spotřeby, zjistil jsem, že toto je příplatková služba. Ok, chápu.... Co ale nechápu je, proč mi nikdo nedokáže odpovědět kolik to stojí. Obmailoval jsem několik autorizovaných firem (včetně CLG) a odpověď byla, že přijedou a udělají nabídku... Proč? Tak napíšu cenu modulu plus rámcovou cenu za montáž. Jasně vím, že se dá připojit elektroměr. Ale pokud by to bylo finančně přijatelné, tak bych radši originál v panelu i s těma grafama...
2) WiFi modul a vzdálená diagnostika... Tady na tzb je o tom článek a je tam zmíněná cena 30000, což je docela pálka, ale ten článek je 4 roky starý... Na různých diskuzích jsem se dočetl, že cena WiFi modulu do 2000. Teď je otázka, jestli je to to samé a za ty 4 roky ten modul tak zlevnil, nebo je to jen nějaká osekaná verze pouze na ovládání teploty bez možnosti vzdáleného servisu...
Tedy montujete někdo LG a mohl byste mi aspoň rámcově odpovědět cenu? Nebo máte to někdo, abych věděl kolik vás tyto služby stály?
Děkuji 🙂

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

114 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.