Poradí někdo rekvalifikační kurzDobrý den
Přemýšlím ve svých 40-ceti letech, že bych se stal opravářem a časem i revizákem plynových kotlů. Prosím radu, jsem na samém začátku, řemeslo jsem nikdy nedělal, ale nemam ruce do x :)
Neporadil by mne někdo, jestli existuje nějaký kurz, myslím rekvalifikační nebo musim nastoupit dálkově na učnovský obor?? Pokud ano, na jaký obor? Po ukončeném studiu je vůbec poptávka po zaměstnancích? Zaměstná mne vůbec někdo, abych dosáhl praxe? Můj sen je později pracovat na sebe opravy a revize plynových kotlů. Jsem ochoten po patřičném studiu klidně s někým jezdit a pracovat zadarmo( než se naučim..., respektivě než mne dojdou našetřené peníze:) trochu nadsázky). Myšlenka, že bych opravoval kotle, mne napadla, když jsem scháněl v Praze někoho, kdo mne udělá revize a vymění termostat, tak až na 6 pokus se povedlo sehnat servizáka, předchozích 5 mne dávali termín za cca 3 měs, že mají plno.
Budu strašně vděčný za jakékoliv rady, tipy od Vás odborníků v tomto oboru. Prostě jakékoliv informace. Takový ty kutilové mne od toho odrazují, že prý už jsem na to starej a že to je dlouhá cesta, ale já se znám jsem nezmar:)
Moc díky budu se těšit Mára.