Zápach z dolní části WC

Rubriky:

Reklama
AK Ales Kr @ales.kr před 3 roky23.11.2020 16:00:00
Zápach z dolní části WC

Dobrý den všem,

chtěl bych poprosit o radu. Přistavili jsme k současnému cihlovému domu dřevostavbu. V přístavbě máme 2 koupelny, jednu v horním (WC, umyvadlo) a druhou v dolním patře (vana, sprcháč, záchod, umyvadla).

Prakticky skoro od začátku řešíme v koupelnách zápach. Těžko identifikovat, zda je to kanalizační zápach, nikde nic neteče. Přijde mi to občas až chemický zápach.

Zjistili jsme, že zápach jde pod záchodem, ne tedy z mísy, ale těmi pruduchy na šrouby. Na horním záchode to jde i pod tlačítkem - oba záchody jsou Geberit v sádrokartonové stěně. V každé koupelně je to jiný zápach.

Naše momentální zjištění je takové, že pokud zavřeme okna, smrdí to méně, pokud je otevřeme, vznikne někde průvan a žene ten smrad z pod těch záchodů ven.

Neřešil jste někdo něco podobného? Řešíme to se stavebníkem, nicméně se nijak nemůžeme dobrat řešení.

Budu moc rád za každou radu a informaci!

Předem všem moc děkuji za pomoc.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.