Skladba podlahy

Reklama
Matěj Škuta @matej.skuta před 3 roky23.11.2020 21:50:00
Skladba podlahy

Zdravím, potřeboval bych poradit ohledně skladby podlahy v co nejmenší možné výšce. Mám zhotovený (částečně) rošt na který jsem chtěl dělat plovoucí podlahu z OSB desek. To mi ale bohužel moc nehraje do karet... Tudíž bych se rád zeptal jak by mohla skladba vypadat. Bylo by možná například skladba: Na rošt natáhnutá parotesna hlinikova folie ( kvuli elektricke topne rohozi ), dále na plochu roštu mirelon o šířce 10cm, tl.2mm ( Kvůli možnému vrzání podlahy a vyrovnání menších nerovností), Dále kolmo na trámy začít klást osb desky s perodrážkou, provrutovat do roštu a na to pak kolmo klást druhou vrstvu osb desek. Celoplošně slepit a provrutovat. Síla osb desek je 15mm. Na to pak další vrstvy ( lepidlo, dlažba popř. jiné ). Pokud je taková skladba nesmysl, prosím o návrh lepší varianty v co nejmenší možné výšce. V krajní nouzi by se dalo uvažovat o pár CM navýš, ale snažím se tomu vyvarovat. Předem mockrát děkuji a přikládám foto pro představu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.