El. podlahove topeni ovladane na dalku

Rubriky:

Reklama
PT Pavel T. @pavel.t před 3 roky25.11.2020 12:33:00
El. podlahove topeni ovladane na dalku

Dobry den, muze mi nekdo prosim poradit nejaky uceleny system pro novostavbu chalupy / RD, s elektrickym podlahovym topenim (radove 12 mistnosti / zon) ktere by slo zapinat na dalku (nez tam vyrazime - v dome nebude trvale internet, takze predpokladam ovladani pres SIM)? Plus idealne aby to umelo i zapnout bojler, ale to neni uplne nezbytne, predpokladam lze resit samostatne (?) Pocitali jsme celou dobu v nasi 'vizi' s Jablotronem, nicmene ridici system AC-116 ktery by se na to snad hodil (a ke kteremu meli jak termostat TP-155IR s infracervenym snimanim reploty, tak TP-115 s moznosti pripojeni externiho cidla) se uz neprodava a alternativa (alarm ustredna) JA-110 ma zase termostaty vyhradne prostorove. Jsem z jejich nabidky i dosavadni komunikace totalne zmateny.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

15 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.