Spolupráce Honeywell Evohome elektrokotle

Spolupráce Honeywell Evohome elektrokotle

Při celkové rekonstrukci chalupy v Orlických horách plánuji udělat topení elektrokotlem, který by i ohříval tepou vodu, v některých místnostech by byly nástěnné radiátory a v některých podlahové topení. Celé bych to chtěl řídit pomocí systému Honeywell Evohome, jak lokálně, tak na dálku. Kotel by byl asi Bosch Tronic Heat 3500, není ještě koupený. Jsem ve stavu, kdy jsou v podkroví radiátory a pracuje se na přízemí, kde by měly být v některých místnostech radiátory a v některých podlahové topení. Potřeboval bych nejlépe najít nějakého projektanta, který by uměl
- spočítat tepelné ztráty (dva mi spočítali 5 kW a dva mi spočítali 18 kW)
- navrhnout regulaci, aby fungovala s Evohome
- navrhnout podlahové vytápění a jeho regulaci
- navrhnout kotel + bojler na TUV a jeho regulaci
Navíc ještě nějaké řízení maximálního příkonu kotle podle odběru ostatních spotřebičů v domě, nechce se mi zbytečně platit za 40 A nebo silnější jistič, když by těch 3x 25 A mohlo stačit.
Většinou projektanti umějí řešit jen jeden z požadavků.
Zatím to zkouším vymýšlet sám, ale tak rozsáhlou problematiku těžko zvládnu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.