Prostorový termostat + hlavice

Rubriky:

Prostorový termostat + hlavice

Dobrý den,
V bytu 120 m2, zateplená novostavba, mám kotel Baxi Nuvola Duo-Tec+ 24, k němu prostorový term. Salus T105, který je bohužel v obývacím pokoji s KK, kde je pořád teplo, 5 deskových radiátorů, každé místnosti jeden, 2 žebříky (koupelna a WC) a v obýváku vertikální radiátor KORATHERM VERTIKAL - M. Na radiátorech jsou hlavice Heimeier DX. Prostorový termostat jsem odpojil a používám bezdrátový BT22, který jsem dal do nejstudenějšího pokoje a topím podle něj. Ostatní pokoje reguluji hlavicemi.
Chtěl bych ale toto všechno nahradit wifi termostatem a hlavicemi. Líbí se mi Honeywell EvoHome https://www.evohome.cz/honeywell-evohome… případně Baxi Mago.
Teď budeme topit třetí zimu, topíme na cca 23,5° C.
Na jakou teplotu OV mám kotel nastavit? Ekv. čidlo nemám a pokud není bezdrátové, tak ho asi ani nedodělám.
Je pro mě vhodný pokojový termostat? Co by jste doporučili.
Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

55 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.