plíseň

Rubriky:

Reklama
ŽD Žaneta Dostálová @zaneta.dostalova před 3 roky29.11.2020 19:06:00
plíseň

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně plísně v bytě, hlavně kolem oken. Bydlíme ve zděné bytovce (z 60tých let) v přízemí, na vnitřních obvodních zdech bytu jsou sádrokartonové předstěny (nejsou zatepleny, staré cca 20 let) i kolem oken. Dům byl před třemi lety zateplen zvenčí (polystyrenem 15 cm a s tím celá obálka domu). Zateplení stropů sklepa nám způsobilo větší vlhkost v bytě a zničilo parkety na kterých se začali objevovat mokré fleky, které potupně mizí, pokud se na parkety položí koberec je ze spod vlhký. Museli jsme parkety přebrousit, přelakovat a položit jinou podlahu (snad to bude stačit), ale i tak je kolem zdí u podlahy občas výskyt plísně. Nejvíce se plíseň objevuje kolem oken, která se neustále dosti rosí (topíme i větráme). Byt je vytápěn z části infra-panely a ve dvou místnostech jsou el. přímotopy - budeme měnit za panely).
Prosím o radu jak toto nejlépe vyřešit.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejlépe hodnocené

Nejnovější příspěvky

12 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.