cim zalit podlahove vytapeni v patre - nizka vyska

Rubriky:

cim zalit podlahove vytapeni v patre - nizka vyska

Zdravim
potreboval bych poradit cim zalit podlahove vytapeni v patre, jedna se o dobre zatepleny rodiny dum, v prizemi je podlahove vytapeni napojene na tepelne cerpadlo, patro jeste neni dodelane, jsou tam puvodni betonove podlahy
puvodne jsem myslel ze v patre polozim izolaci (silnejsi igelit a podel sten dilatacni pasky), na ni kari site, k nim pridratuji potrubi ( nechtel jsem davat listy kvuli poskozeni separacni vrstvy) a cele to necham zalit anhydridem, mam tam nizke stropy tak jsem nechtel zvysovat vysku o vic jak 5cm ale trochu se obavam, ze i pres dukladne polozeni igelitove separacni vrstvy si do domu v anhydridu naleju mnoho vody a v pripade nejakeho poskozeni si promacim nove udelane a uz obyvane prizemi
Napadlo mne dat jen kari site + potrubi + dilatacni pasky a to cele jen hustym betonem.. pomuzu si? prijde mi ze by to vyslo levneji a nebal bych se promaceni stropu, ale bude 5cm ok i na beton?
finalni vrstvu planuji lepeny vinyl
dekuji za kazdou radu!
S pozdravem
Lukas K.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

13 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.