domácí vodárna - nenatlakuje

Reklama
IM Ivan Matta @ivan.matta646 před 3 roky02.12.2020 16:24:00
domácí vodárna - nenatlakuje

Dobrý den,
mám domácí vodárnu Pumpa 1300W 80l z roku 2014. Poslední rok se mi vrací problém, že vodárna nedokáže natlakovat a běží naprázdno. Občas se mi jí podaří přemluvit tím, že z ní nechám odtéct vodu, pustím jí a ona po pár pokusech naběhne, natlakuje a vypne. A klidně běží celý týden bez problémů. Ale pak se zase problém vrátí. Měl jsem před rokem vodárnu v opravě, ale nezjistili žádnou závadu. Podezření padlo na špatné sání, takže jsem vyměnil poslední kovovou část přívodního potrubí mezi studnou a sklepem (vše je už v plastu) a radši i sací koš. Skoro rok to vydrželo, ale před měsícem se problém vrátil. V sání už opravdu problém být nemůže. Také se mi nezdá, že by to byl nějaký fatální problém na vodárně (čerpadlo, vak, spínač), když dokáže běžet týden bez problémů. Na odkaze níže jsou uložená 2 videa - jedno s úspěšným natlakováním a jedno s neúspěšným. Předem moc děkuji za tipy.

https://www.uschovna.cz/zasilka/FN8UC33B…

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.