Termostat Honeywell Lyric T6R

Termostat Honeywell Lyric T6R

Dobrý den, vlastním kotel Thermona 24KDN (2018) s komunikací OpenTherm+ ve spojení s OpenTherm termostatem Honeywell CR04, vše funguje jak má.

Chtěl jsem ovládat topení na dálku a tak jsem pořídil internetový termostat Honeywell Lyric T6R a propojil jej s kotlem pomocí svorkovnic Opentherm tak jak byl připojen původní termostat. Termostat se spojil se základní jednotkou a další nastavení proběhlo bez problémů. Problém ale je, že základní jednotka nespíná kotel. Kontrolka sepnutí kotle na základní jednotce svítí, ale kotel netopí.

Na displeji kotle stále problikává nápis SET což dle manuálu kotle znamená, že je právě aktivní komunikace OpenTherm se základní jednotkou. Problikává ale pořád. S původním termostatem stále neproblikává. Co mám tedy dělat?

Jedná se o vadný kus? Nechce se mi věřit, že by s kotlem od Termony termostat Lyric T6 v režimu OpenTherm nefungoval, když jej má Thermona i na stránkách v podporovných termostatech. Je nějaký rozdíl mezi OpenTherm+ o kterém se píše v manuálu Thermony a OpenTherm (bez plus)?

Nevíte někdo co s tím? Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.