Dobrý den,
mám nově nainstalovaný Benekov B26. Řeším potíže s nespáleným uhlím. Prodloužení intervalu (ani do extrémních hodnot) na to nemá vliv. Potíž není s tím, že by uprostřed uhlíku zůstávalo uvnitř kousek nespálebého. Některé drobné kousky uhlí neshoří vůbec. Mám zkušenosti s Cosmothermem od Benekovu, kde podobné potíže nemám. B26 má ale jinak konstruovaný hořák. U Cosmothermu je s dírkami po obvodu. Tady je rošt plný navíc s trubkami zvrchu.
Prosím, má s tímto kotlem někdo zkušenosti?
Děkuji.
Na videa jsem se nedíval, ale seříznutí má být otočeno tím směrem kde je nejmenší mezera mezi roštem a stěnou kotle.…
před 24 dny
Trochu mi to připomíná jednu reklamu od Toyoty - Nic není nemožné. Dvě videa, jak se má tmelit talíř retorty u Benyho,…
před 24 dny
1) když se podíváte do návodu tak je tam přísně stanoveno kdo může keramiku montovat - je to sice blbost ale píšou to…
před 25 dny
202 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení