Adex comfort o3k divne chovani

Rubriky:

Reklama
MH Martin Hrabovský @martin.hrabovsky216 před 3 roky03.01.2021 22:47:00
Adex comfort o3k divne chovani

Zdravim vas a zaroven prosim o radu. Mam vyse psanou regulaci ve spojeni s atmosem dc18s a aku (1000l) nadrzi. Muj problem je, ze po tom co jsme nebyli 4 dny doma a cely system kompletne vychladl. Od te doby se to chova zvlastne a topi si to jak chce. Pokojovy termostat je nastaveny na topeni, kotel natopen na 80st. na adexu nastavena teplota pro otopnou vodu 70 a utlumova teplota 40st . a i presto adex nastavuje smesovaci ventil tak, ze mi do domu jde porad kolem 40 stupnu...neustale otevira a zavira smesovak tak, ze “vetsina” teple vody jde spis do aku nadrze nez do domu, da se nejak nastavit priorita natopeni prvne domu a az pak nadrze? Pred tim jsem topil normalne kazdy den a chovalo se to tak, ze co jsem nastavil na adexu tak to to delalo. Prosim co muze byt spatne a na co se podivat?

Dekuji za odpovedi

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.