Elektrokotel a podlahové vodní vytápění

Elektrokotel a podlahové vodní vytápění

Dobrý den,

Chtěl bych poprosit o radu zkušenějších. V novostavbě plánuji využívat elektrokotel s teplovodním podlahovým vytápěním.

Zajímalo by mě, jestli někdo z Vás ovládá kotel přes řídící jednotku. Mám v technické místnosti dotažené kabely pro regulátory z jednotlivých pokojů (celkem 6 + ekviterma z venku). To se nachází na jedné straně místnosti nad rozdělovačem podlahového topení, kde bych chtěl využívat termoelektrické hlavice, které by spínali dle nastavení v řídící jednotce. Na druhé straně místnosti budu mít pak samotný elektrokotel s bojlerem nad sebou.

Je tady někdo takový, kdo to takhle řeší? Můžete mi poradit, který elektrokotel (14kw) je na to vhodný a jakou řídící jednotku a jaké termoelektrické hlavice zvolit? Budu rád i za vaše postřehy z toho jak to funguje.

Moc děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

15 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.