Kotel Junkers ZR 18 3KE

Rubriky:

Reklama
PJ Petr Ján @petr.jan872 před 3 roky10.01.2021 10:40:00
Kotel Junkers ZR 18 3KE

Dobry den,

Odesel jsem z bytu a stahl termostat (TR21) na cca 15 stupnu. Po navratu za 4 hod. kotel topil stale a teplota v mistnosti s termostatem byla 23 stupnu. Od te doby musim kotel vypinat rucne primo na kotli, termostat ho nevypne. Myslel jsem, ze je vadny termostat, tak jsem ho sundal ze zdi. Je pripojen svorkama 1-2-4. Kdyz nasimuluju pripojeni a na svorky 1-4 pripojim 24V, tak namerim na (vystupu) svorkach 2-4 21,5V -> 0V dle nastaveni teploty. Pokud ale termostat pripojim na svorky z kotle, tak pri topeni jede kotel pri topeni na 21,5V, pri zvyseni teploty v pokoji napeti klesa (co bych ocekaval), ale klesne jen na 4,7V a i pres vyssi teplotu v mistnosti, nez je nastavena na termostatu je vystup stale na 4,7V, min neklesne, tudiz nevypne kotel. Nema nekdo podobne zkusenosti, pripadne radu?

Dik moc Petr

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

11 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.