Jak se zmeni klima v RD po podkrokevnim zatepleni ?

Rubriky:

Reklama
MV Martin Vitr @martin.vitr před 3 roky13.01.2021 10:53:00
Jak se zmeni klima v RD po podkrokevnim zatepleni ?

Dobry den,

v patrovem RD se sedlovou strechou planuji zatepleni stropu/podlahy pudy a sikme strechy zevnitr s pomoci PIR desek 60mm (pamatherm se zamky a alu folii) ktere poslouzi i jako parozabrana. Topime elektrinou a chceme snizit energetickou narocnost RD. Obvodove steny mam porotherm 40cm + 10cm polystyren, strecha ma jen 12cm mineralni izolace mezi krokvemi a je to zakryto parozabranou (skrz kterou obcas fouka, uz sesedla za tech 15let) + palubky. Kdyz je silny vitr tak je citit ze dum neni uplne 'vzduchotesny' okna dvojskla jsou v pohode ale skrz pudu a sikmou strechu to je mezi palubkami citit. Klima je v dome vyborne, vlhkost obcas 'doplnujeme' zvlhcovacem v zimnim obdobi.

Otazka zni - pokud udelam peclive podkrokevni izolaci temi PIR panely a dum tak kompletne 'zatesnim' od pudy a strechy co to udela s prostredim v dome, jake problemy se mohou objevit ?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.