Nedostatečné vytápění

Rubriky:

Reklama
LS Lukáš Starek @lukas.starek před 3 roky13.01.2021 17:00:00
Nedostatečné vytápění

Dobrý den,
jdu za Vámi s prosbou. Máme novostavbu rodinného domu, cca 180 m ctv obytné plochy. Máme v domě celkem 8 okruhu podlahového vytápění. Obvykle je jeden okruh na jednu místnost o cca 12 m ctv. V obýváku máme dva okruhy, které jsou o celkové délce cca 120 metrů já jeden okruh. Podlahove topení se kladlo myslím 15 cm od sebe. Nicméně od doby, co jsme začali topit jsme zjistili, že dům není možné vytopit. V pokojích máme standartne kolem 20 stupňů. Máme elektrokotel o výkonu myslím 18 kW. Do podlahového topení je na vstupu voda zhruba o 38 stupních, na výstupu kolem 28 stupních. Máme v každém pokoji čidlo a topení ovládáme dálkove, viz. Foto. Zkoušel jsem postupně otevřít jednotlivé okruhy, kdy jsem schopný maximálně dostat průtok na 2l. Na zemi máme laminatovou plovoucí podlahu.

Jaksi si nevíme rady, co s tím.

Za každou radu děkuji. Foto případně mohu dodat.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

30 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.