Termostat a termostatické hlaviceDobrý den, chci vás tady poprosit o radu a názory ... Asi před měsícem jsem vyměnil kotel na dřevo Dakon z krbová kamna s výměníkem Romotop. K těmto kamnům mám nově jako doplňkový zdroj vytápění na dobu, kdy nejsem doma (víceméně zamýšlím na temperování na nastavenou teplotu) elektrokotel Cosmotherm E. Pro vzdálené ovládání elektrokotle přemýšlím nad pořízením bezdrátového wi-fi termostatu (buď Netatmo nebo Forseti). Na radiátorech mám nainstalované obyčejné termohlavice. A tady je můj hlavní dotaz - má cenu termohlavice na radiátorech mít? Mám totiž pocit, že hlavice jsou hlučné. Když jsem doma a topím krbovou vložkou, tak si teplotu v místnostech mohu regulovat podle aktuální potřeby. A teď nevím jestli uvažuji správně v případě, že budu topit elektrokotlem - když nahradím termohlavice obyčejným ovládacím "kolečkem" a radiátory nechám naplno otevřené a teplotu v referenční místnosti (např. 22 st.) mi bude ovládat ten bezdrátový termostat, budou topit radiátory n tu teplotu (22 st.) v celém domě? Jde mi o to, zbavit se hluku v topení dále o to, jestli má smysl investovat do nových "chytrých" hlavic. Děkuji