Autor: Filip Novák Datum: 03.02.2021 09:06 odpovědět upozornit redakci | uživatel: 117944 reakce na ... | Máte už postaveno a nebo je to teprve příprava a stropy ještě čekají povrchovou úpravu? Pokud ještě není hotovo a vzhled je velký problém, popřemýšlejte nad kazetovými a kanálovými jednotkami. Varianta další - v Itálii jsem bydlel v domě, který byl kamenný a starý těžce přes 100 let a zařízený tak, že nepřicházelo v úvahu cpát něco do stropu. Vytápění/chlazení kompletně vyřešeno konzolovými jednotkami a bylo to v pohodě. U klasiky je to věc vkusu. Takové "jiné" se mi zdají LG Artcool Mirror nebo Daikin Stylish Multi. Co je ale třeba brát v potaz je i venkovní jednotka - u mě třeba hlučnost, v případě vytápění - aby uměla vytápět i ve nízkých teplotách,...
|
|
 | Autor: Dana Rozbořilová Datum: 04.02.2021 09:51 odpovědět upozornit redakci | uživatel: 134034 reakce na ... | Dobrý den, Filipe, ano, máme postaveno, už bydlíme, teď se dostáváme k dokončení klimy, kde rozvody už jsou připraveny právě pro jednotky Toshiba do jednotlivých místností. Když došlo na věc, uvědomili jsme si, jak jsou ty jednotky velké, a protože nám na designu a pocitu záleží (budeme je mít všude nade dveřmi, takže pocitově budeme mít nad sebou prostě bednu) tak sháním, jestli má někdo zkušenosti s menšími. Zatím se mi nejvíc asi líbí ten Daikin Stylish - máte zkušenost?
|
|
Autor: Lubos Siska Datum: 02.02.2021 11:37 odpovědět upozornit redakci | uživatel: 132311 reakce na ... | Dobry den, na vonkajsi "dizajn" sa viac zameriavaju niektore rady znaciek napr. Mitsubishi MSZ, alebo Daikin Emura, Stylish,... Samozrejme si to nechavaju aj nalezite zaplatit. Toshiba sa skor viac pouziva na priemyselne aplikacie (aj ked je to velmi spolahliva znacka a ini vyrobcovia pouzivaju mnoho komponentov prave od nich).
|
|