Sklep ve skále, průsak skrze pískovec?

Rubriky:

Reklama
PR Petr Risadek @petr.risadek před 3 roky02.02.2021 11:18:00
Sklep ve skále, průsak skrze pískovec?

Zdravím, zajímalo by mě, zda se někdo setkal s následujícím: ve sklepě, který je vyhlouben v pískovcovém masivu a na němž stojí základové pásy, jsem před pár dny objevil na zemi vlhký písek, a vlhké mapy na pískovcovém masivu + cca 1 cm na betonu, které je na něm, Výška jen asi 5 cm, ale v jednom místě je pískovec dost rozmočený. Jde o cca dva metry z celkových 30, zbytek skály je naprosto suchý. Hydroizolace je cca 130 cm nad základy, jak jsem nakreslil. Nevím, zda má cenu to vůbec řešit, měřením byla ve sklepě vlhkost cca 45% při asi 14 st, nejspíše protože jsou tam stará okna. Okno jsem zakreslil špatně, samozřejmě jen nad úrovní terénu. Zároveň prostor zvenčí je zrovna tady chráněn balkonem, tedy k domu voda vůbec nejde.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.