Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den. Mám podlahové topení s Rozdělovačem Giacomini R557S, a to již 20 let. Na tomto rozdělovači je vpravo nahoře bílý regulační kohout, viz obrázek, který nevím k čemu slouží a zda-li má být utažen či povolen nebo napůl. Bohužel mi nikdo není schopný říci co je správně. Můžete mi někdo poradit ? Dále jsem se dočetl, že tento rozdělovač není vhodný ke kondenzačnímu kotli na plyn. Dříve jsem tam kondenzační kotel neměl, nyní už asi 2 roky ano. Vadí to něčemu ? díky za odbornou radu
Psal jstew o nedávných zásazích do kotle a topení. Proto nikoho nenapadlo, že opraváři nezkontrolovali filtr. To by…
před 11 měsíci
tak nakonec byl problém v nějakém přiucpaném filtru u kotle, proto ty radiátory dole netopily. Technik od Vailantu ho…
před 11 měsíci
Ten bypass tam byl k ničemu, nic nedělal a proto nemohl mít žádný vliv na topení. Jen jste zaplatil kus zbytečného…
před 11 měsíci
78 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení