Koupit nebo raději ne ???

Reklama
JV Jakub Vendolský @jakub.vendolsky před 3 roky06.02.2021 23:53:00
Koupit nebo raději ne ???

Zdravím, 

naskytla se možnost koupit bývalí strážní domek cca 70 let starý o zastavěné ploše 106 m2. Rozložení domečku je koupelna,WC, 2 pokoje,  kuchyně a podkroví. Domek je přibližně 10 let opuštěný a neudržovaný. Nemovitost je v blízkosti železniční tratě,  kde jezdí motoráček pouze přes den každou hodinu. Bohužel domeček stojí v ochraném pásmu železnice,  takže úplně netuším co vše může zkomplikovat rekonstrukcí ?  Domeček má elektrickou přípojku a je připojen na vodovod.  Jediná podmínka je připojení na obecní kanalizaci. Topení bylo řešeno pomocí krbových kámen v každé místnosti zvlášť. Tak nějak přemýšlím zda dotoho jít nebo ne ? Popřípadě kolik nabídnout, kdyby došlo na dražbu. Zatím je cenovka kolem 350 tisíc. Podle všeho by se jednalo o kompletní rekonstrukci. Budu velice rád za každou radu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.