3F FVE versus INDUKCE, SKLOKERAMIKA

Rubriky:

Reklama
JH Josef Hojovec @josef.hojovec před 3 roky14.02.2021 19:26:00
3F FVE versus INDUKCE, SKLOKERAMIKA

Dobrý den,

mám již nějakou dobu 3F FVE Storion T10 s baterií. Z mnoha různých důvodu (optimalizace rozložení spotřebičů po fázích / využití přebytků atd. ) měřím nezávisle na Storionu odběry/přetoky po jednotlivých fázích. Bohužel jeden z největších spotřebičů domácnosti sporák ( indukce/sklokeramika/trouba ) byť dobře výkonově rozložen po fázích se chová doslova zle. Regulace výkonu, cyklickým spínáním např. sklokeramické plotny působí neustálý odběr a přetok z/do distribuční sítě. Dočetl jsem se zde, že jde o balancování baterií FVE, proč ne, chápu to, ale FVE mám také hlavně pro úsporu energie....

Má to prosím nějaké rozumné řešení v nastavení, konfiguraci FVE ? Nebo je řešením koupit si nový sporák (kdyžtak jaký) s  rozumnou regulací výkonu ?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

18 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.