Protherm tiger 12 koz 17

Rubriky:

Reklama
AC Adam Charvát @adam.charvat před 3 roky20.02.2021 19:50:00
Protherm tiger 12 koz 17

Dobrý den, řeším poruchu kotle a potřeboval bych poradit. Kotel když má ohřívat teplou vodu ( třeba nastavím 50 stupňů) . Tak kotel ne vypne na 50 a stále topí a pořád dokola. A souběžně i se přehříva otopná voda. Vůbec nereaguje na to že už má vodu ohřátou. Měl jsem tam servis a ten to ne opravil a prostě odjel. Řekli že to je na nový kotel. A tento je starý 7let. A na poruchu nepřišli. Byla tam dána jiná řídící deska, displej ovládání, všechny čidla (na OV a TV) dále jsem vyměnil servo od třícestného ventilu. Když kotel nastavím tak aby topil jen OV ( do radiátorů) tak se kotel začne chovat normálně. A drží se nastavené teploty. Ale jak zapnu ohřev TV tak přestane dbát na teplotu a jede a stále ohřívá. Nemáte něco nějakou zkušenost? Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

3 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.