výběr kondenzačního kotle a jeho nastavení

Reklama
KP Kamil Paták @kamil.patak před 3 roky23.02.2021 09:00:00
výběr kondenzačního kotle a jeho nastavení

Dobrý den, chci Vás požádat o radu jaký kondenzační kotel a zásobník TV vybrat (značka a typ). Parametry pro výběr: vytápění + ohřev vody v samostatném zásobníku. Jsme čtyřčlenná rodina. Máme 17 let starý dům (přízemí a podkroví) cihlový dům ( šířka 45 porotherm, nezatepleno), plastová okna. V topné soustavě je zapojeno 15 radiátorů a zpátečka je řešena jako podlahové vytápění koupelny a chodby. Roční spotřeba plynu je 23 MWh. Měl jsem kondenzační kotel Thermona 28KDZ, který po 17 letech dosloužil. Potřebuji poradit s výběrem parametrů a značky. Chci kvalitní výrobek za rozumnou cenu + dostupný servis s cenově dostupnými díly.
Můžete mi poradit s výběrem a nastavením při montáži. Chtěl jsem zůstat u Thermony, ale není to podmínkou, zatím mám vybráno: THERM 18 KDZ + OKH 100 NTR/HV nebo THERM 25 KDZ + OKH 100 NTR/HV ?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.